" " " "
top of page

VLOERISOLATIE

ondervloer zandhoven

VAN DRIESSEN- DE PRINS UIT ZOERSEL ZORGT VOOR DE JUISTE VLOERISOLATIE

Koude voeten behoren tot het verleden als je de ondervloer van je huis goed laat isoleren. Vloerisolatie houdt namelijk optrekkende koude en vocht uit je huis. Je wooncomfort gaat daardoor met sprongen vooruit. Laat die pantoffels dus maar staan!

 
De isolatie zorgt bovendien voor een gezonder binnenklimaat omdat schimmelproblemen buiten de deur worden gehouden.  

thermische vloerisolatie

VAN DRIESSEN – DE PRINS UIT ZOERSEL LEGT VLOERISOLATIE EN GELUIDSISOLATIE WAARMEE JE BESPAART

Nu denk je misschien: fijn dat het klimaat in mijn huis goed blijft, maar kan ik met een geïsoleerde vloer ook geld besparen? Jazeker! Door de isolatie komen grote temperatuurschommelingen niet meer voor.

 
De warmte wordt langer in je huis vastgehouden, zodat de thermostaat een paar graden lager kan. Dat zie je meteen terug als een besparing op je energierekening.

Vloerisolatie heeft nog als extra voordeel dat het geluid isoleert. Op kantoor geeft geluidsisolatie een stillere werkomgeving en dus meer rust. Gebruik je vloerisolatie op de bovenverdieping van je huis, dan kun je beneden rustig zitten. Ook als de kinderen boven aan het spelen zijn. En dat werkt ook andersom. Dus de tv kan beneden weer wat harder als de kinderen lekker liggen te slapen. 

chapewerken herentals

VLOERISOLATIE DIE VOLDOET AAN EPB-NORMEN? VAN DRIESSEN- DE PRINS UIT ZOERSEL HEEFT DE JUISTE SOORT

Bij nieuwbouw van je huis, magazijn of kantoorgebouw in de regio Antwerpen plaatst Van Driessen – De Prins de cementvloer én de geschikte vloerisolatie. Onze isolatie voldoet aan de steeds strenger wordende EPB-normen, zodat je altijd de juiste vloerisolatie krijgt. Voor het afdichten van kieren waar tocht doorheen komt, gebruiken we naadloos gespoten PUR-isolatie. Dat ziet er netjes uit!

 
Maar dat is nog niet alles. Wij hebben ook een ruime keuze aan geluidsisolatie en verschillende soorten thermische isolatie naar gelang het lastenboek van de architect. Meer weten? Vraag ons gerust om meer informatie. 

bottom of page