" " " "
top of page

CHAPEWERKEN

dekvloer turnhout

VAN DRIESSEN – DE PRINS UIT ZOERSEL – KWALITATIEVE CHAPEWERKEN EN ISOLATIECHAPE

Een chape is een ander woord voor dekvloer of ondervloer. Eenvoudig gezegd bestaat de chape uit een laag cement die uitgevlakt en waterpas gelegd wordt. Het is een van de eerste stappen bij de afwerking van de binnenkant van je woonhuis of bedrijfsruimte. Wanneer wordt er zoal een chapevloer aangelegd?

 
- Als ondergrond voor de vloerbedekking die later wordt aangebracht.

- Als vloerafwerking in magazijnen, garages of technische ruimtes.

- Om de gewenste vloerhoogte te bereiken.

 
Bij Van Driessen – De Prins uit Zoersel hebben we veel ervaring opgedaan met chapewerken voor woonhuizen, nieuwbouwprojecten en bedrijfsgebouwen. We hebben inmiddels al aardig wat vloeren gelegd, vaak in combinatie met het aanbrengen van isolatie die voldoet aan de EPB-normen.  

geluidsisolatie zoersel

VAN DRIESSEN – DE PRINS UIT ZOERSEL LEGT DE STEVIGE BASIS VOOR JE VLOER

We zorgen voor de juiste chapedikte, bewapening en toevoegmiddelen. Daarmee leggen we een stevige basis voor je toekomstige vloer. Of dat nu de ondervloer voor in je nieuwe woonhuis is, of de vloer in je nieuwe bedrijfshal.

 
Wij zijn goed op de hoogte van de eigenschappen die een vloer voor woon- of commercieel gebruik moet hebben. Wil je bijvoorbeeld nog vloerverwarming aanleggen? Of komt er nog een gietvloer over de chape heen? Laat het ons weten en wij zorgen dat de basis dan perfect gelegd wordt. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

bottom of page