" " " "
top of page
  • Van Driessen - De Prins

Dit moet u zeker weten over chapeChape is solide basis voor de vloer

U hebt ongetwijfeld de grote vrachtwagens al eens zien staan die nodig zijn voor de uitvoering van chapewerken bij nieuwbouw- of renovatieprojecten. Die zorgen voor de aanvoer van chape, zodat het vloeroppervlak van de woning in kwestie een kwalitatieve chapelaag krijgt die als basis dient voor het leggen van de vloer.


Traditionele chape

Vaak wordt chape samengesteld uit zand en cement. Die chapesoort wordt ook wel traditionele chape genoemd omwille van het feit dat die soort vaak wordt toegepast. Chapewerken worden dikwijls uitgevoerd in combinatie met vloerisolatie zodat het pand in kwestie voldoet aan alle EPB-normen.


Hellingchape

Wist u dat chape niet alleen wordt aangebracht op vloeroppervlakken, maar evengoed op hellende vlakken en platte daken? Eerst wordt hellingchape geplaatst, waarna isolatie en roofing kan worden aangebracht als afwerking.


Chapewerken Van Driessen – De Prins is uw referentie

Bent u op zoek naar een ervaren specialist voor het aanbrengen van hoogwaardige chape? Dan bent u aan het goede adres bij Van Driessen – De Prins in Zoersel. Dit bedrijf heeft ervaring met chapewerken voor particulieren en professionelen. Aangezien ze van alle markten thuis zijn, is er dan ook geen chapewerk te moeilijk voor dit bedrijf met jarenlange expertise.


Kies met een gerust gemoed voor Van Driessen – De Prins en laat u verrassen door de complete service en vakkennis. U profiteert van chape die is afgewerkt volgens alle regels van de kunst, en u een perfecte vloerafwerking garandeert.

Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op.

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We gaan allemaal op zoek naar interessante manieren om te besparen op energie. Een vloer die niet geïsoleerd is, verliest veel warmte. Door vloerisolatie te laten plaatsen, bespaar je enorm op de gasr

bottom of page