" " " "
top of page
  • Van Driessen - De Prins

Hoe besparen door vloerisolatie?

Bijgewerkt op: 4 dec. 2023


Vloerisolatie Van Driessen - De PrinsWe gaan allemaal op zoek naar interessante manieren om te besparen op energie. Een vloer die niet geïsoleerd is, verliest veel warmte. Door vloerisolatie te laten plaatsen, bespaar je enorm op de gasrekening en voelt de vloer niet meer koud aan. Als je nog een nieuwe vloer moet plaatsen, dan zijn de mogelijkheden talrijk. Bij een renovatie wordt de vloer vervangen of isoleren we langs de onderkant als je een kelder hebt. Hoe je kunt besparen met vloerisolatie, dat vertelt Chapewerken Van Driessen-De Prins uit Zoersel.


Bespaar vandaag nog met goede vloerisolatie


Begin vandaag met geld besparen dankzij goede vloerisolatie. Daarvoor contacteer je best de vakmannen van Chapewerken Van Driessen-De Prins, die de gepaste isolatie voor jouw vloer voorstellen en plaatsen. Onze isolatie beantwoordt perfect aan de steeds strenger wordende EPB-normen. Je vloer laten isoleren, levert al snel een besparing van 10% tot 15% op de gasrekening. Door de isolatie komen grote temperatuurschommelingen niet meer voor. De warmte wordt langer in je huis vastgehouden, zodat de thermostaat een paar graden lager kan. Deze investering heb je tussen de 7 en 10 jaar helemaal terugverdiend. Je zal echter levenslang kunnen genieten van jouw vloer, dus jaar na jaar blijf je nadien verder besparen.

Vloerisolatie: isolerend en gezond binnenklimaat

Naast het kostenbesparende element, zorgt vloerisolatie ook voor een gezonder binnenklimaat. Want schimmelproblemen worden buiten de deur gehouden doordat het overmatig vocht van de kruipruimte de woning niet meer binnen kan. Vloerisolatie heeft nog als extra voordeel dat het geluid isoleert. Gebruik je de isolatie op de bovenverdieping van je huis, dan kun je beneden rustig zitten. Of andersom. Heb je altijd last van koude voeten? Door de gepaste vloerisolatie heb je voortaan altijd warme voeten. Combineer dit met vloerverwarming en je kunt voortaan blootsvoets door het huis wandelen!

Bespaar nu met vloerisolatie en contacteer Chapewerken Van Driessen-De Prins!

27 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page