" " " "
top of page
  • Van Driessen - De Prins

Alles wat u moet weten over vloerisolatie


Vloer isoleren in Zoersel
Vloerisolatie Van Driessen-De Prins

Vloerisolatie bij verbouwing of nieuwbouw

Bent u van plan verbouwingen uit te voeren in uw woning of bent u bezig met een nieuwbouwproject? Dan staat het goed isoleren van uw woning wellicht hoog op het lijstje om energiekosten te verlagen. Hierbij is het leggen van vloerisolatie een belangrijke stap. Ontdek er hier alles over.


Wat is vloerisolatie?

Een vloer isoleren betekent dat er isolatiemateriaal onder de vloerplanken wordt aangebracht, zodat er minder warmte via de vloer naar de grond ontsnapt. Ongeveer 15% van de warmte gaat via deze weg uit een huis verloren. Isolatie voorkomt ook dat tocht via de vloerplanken naar boven komt.


Wat zijn de voordelen van vloerisolatie?

Vloerisolatie is een uiterst efficiënte en effectieve manier om thermische efficiëntie in uw huis te creëren en biedt nog heel wat andere voordelen. Dit betekent in feite dat de gewenste temperaturen het hele jaar door kunnen worden behouden, zonder dat u buitensporig veel moet gaan verwarmen of verkoelen. Doordat u meer warmte binnenshuis houdt met vloerisolatie verbruikt u minder energie (en dus minder kosten). Op de termijn spaart u dus ook veel geld uit op uw energiefactuur.


Vloerisolatie, een duurzame keuze

Door minder gas en elektriciteit te gebruiken, helpt u de natuurlijke hulpbronnen van onze planeet te beschermen. We gebruiken niet alleen meer dan we nodig hebben, maar we doen het ook in buitensporige hoeveelheden. Door vloerisolatie aan te brengen en uw apparaten voor kunstmatige verwarming en koeling minder te gebruiken, helpt u de aarde.


Waardevolle investering voor uw woning

Investeren in vloerisolatie voor uw woning is een investering voor de toekomst. Niet alleen voor de toekomst van de planeet maar ook van uw woning. Vloerisolatie is een manier om uw woning energiezuiniger te maken en heeft dus een invloed op een comfortabel woonklimaat. Daarnaast verhoogt het ook de waarde van uw woning, wat interessant is wanneer u uw woning zou verkopen.


Heeft u interesse in het plaatsen van vloerisolatie? Neem contact op met Van Driessen - De Prins.

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page